ÄXÄ saa työpisteesi liikkumaan – minne ikinä haluat.

x-logo

 

ÄXÄ on mahtipöytä, jonka ääressä tuntuu olevan joku perheenjäsenistämme koko ajan. Kiitos myös helposti säädettävästä Muvman tuolista. Saisipa töihinkin samanlaisen. ”

Sanna ja perhe, Sipoo

 

Sain ÄXÄn kotiin kesäkuun lopussa. Sille löytyi heti paikka olohuoneessa ikkunan äärestä, josta pilkottaa meri. Korkealta Muvman tuolilta hienot näkymät ovat ensi kertaa yhdeksään vuoteen käytössä. Aiemmin sohvalta tiesin meren olevan lähellä mutten sitä nähnyt.  Siksi olen viihtynyt ÄXÄ:n ääressä niin hyvin, että katselen siitä niin telkkariohjelmat kuin hoidan päivittäiset asiani netissä. Lisäksi olen nauttinut lehden luvusta pöydän ääressä seisten. Jalkani alle otin jalkapallon, jolla saan mukavasti liikettä lihaksiin ja nesteet kehossa kiertämään. Ehdottomasti hauskin kaluste kotonani. ”

Matti 49 v, Helsinki

 

Teen etätöitä paljon myös maalta käsin. ÄXÄ oli helppo kuljettaa auton perässä mukana. Pöydän liikuttelu sisään ja ulos onnistuu helposti. Olen myös syönyt monet kerrat pöydän ääressä ja nauttinut näköalasta Saimaan selälle. Wau! ”

Linda, Copywriter, Espoo

axa-animaatioKurkkaa video.

ÄXÄ Rocks !”

Jim 29 v, Oulu

 

Minulle tuli ÄXÄ-pöydästä mieleen rouhea Harley Davidson vaihdelaatikko. Kahvaa on hauska kääntää ja kuulla, kun uusi vaihde nostaa tai laskeepöytää. Käytän pöydän kanssa Salli satulatuolia, jossa kaksiosainen istuinosa takaa genitaalipaineettoman istumisen.”

Panhead

Olin etsinyt pieneen kotiin kompaktia pöytää jo tovin, kun löysin ÄXÄ:n. Tajutonta, kuinka moneen pöydästä on. Sidon perhot pöydän äärellä, syön ja opiskelen. Lisäksi saan sen taitettua kädenkäänteessä ja työnnettyä sohvan alle jos treenaan karatea ja tarvitsen tilaa.”

Xavier, Ullanlinna

Tää on niin paras! Meillä oli fudis studio MM-kisojen aikana ja kaveri laittoi ÄXÄ-pöydän ylös, jonka ääreen äijät pääsi seisomaan ja pitämään baaria pelin ajaksi. Lisäksi olen ajatellut hankkivani Variér Move tuolin, kun pääsen vanhasta työtuolista eroon. Siihen asti seison. ”

Ronaldo 88

 

Kokoontaittuva ja kevyesti mukana kulkeva pöytä sekä äärirajoille säätyvä Muvman –tuoli luovat työskentely-ympäristön, josta olet aina haaveillut.

äxä4äxä3äxä2 ÄXÄ2

 


Päätimme ottaa ohjat omiin käsiimme ja suunnitella jokaiselle sopivan, näppärän ja muuntojoustavan työpisteen.

ÄXÄ on tullut Ergo-Forumiin näyttämään mallia tulevaisuuden mobiilin työpisteen aikakaudesta, jossa otetaan huomioon työn liikkuvuus ja monimuotoisuus. ÄXÄllä voit tehdä mitä haluat ja missä ikinä toivotkin – työpaikalla, kotona, mökillä tai keskellä kaupunkia.

Kokoontaittuva ja kevyesti mukana kulkeva pöytä sekä äärirajoille säätyvä Muvman –tuoli luovat työskentely-ympäristön, josta olet aina haaveillut. Tule ihmettelemään ÄXÄä Ergo-Forum liikkeeseen ja tilaa omasi!

Liikkumavapaus ja monikäyttöisyys ovat ÄXÄn periaatteita, joilla sinäkin voit tehdä työskentelystä nautinnollista.”

Juuso Marttinen, Ergo-Forum Oy

 

 

Tutustu ÄXÄän lisää tästä.